Červenec 2010

Podpisy členů

18. července 2010 v 11:30 | Aja8 |  Die Happy
bez podpisů


































-původní fotka
s podpisy



































-s podpisy :D

LOgo The Offspring

18. července 2010 v 11:26 | Aja8 |  The Offspring
logo































-logo Offspring


Základní info...a to je zase dobré vědět o Die happy

18. července 2010 v 11:20 | Aja8 |  Die Happy


Die Happy
die happy

Základní informace
PůvodGermany Ulm, Německo
ŽánryAlternative rock
Alternative metal
Aktivní rokyod 1993
Webwww.diehappy.de
Členové
Marta Jandová - zpěv
Thorsten Mewes - kytara
Ralph Rieker - basová kytara
Jürgen Stiehle - bicí

Die Happy je německá skupina z Ulmu založena roku 1993 Češkou Martou Jandovou a ulmským rodákem Thorstenem Mewesem. Jeden kritik označil jejich hudební styl za "popcore", což je směs rocku a popu.

Diskografie

Alba

  • 1994: Better Than Nothing (vlastní produkce)
  • 1996: Dirty Flowers (vlastní produkce)
  • 1997: Promotion (vlastní produkce)
  • 2001: Supersonic Speed (05. února 2001)
  • 2002: Beautiful Morning (02. dubna 2002)
  • 2003: The Weight of the Circumstances (11. srpna 2003)
  • 2005: Bitter to Better (29. srpna 2005)
  • 2005: Four and More Unplugged (11. listopadu 2005)
  • 2006: No Nuts No Glory (27. října 2006)
  • 2008: VI (18. dubna 2008)
  • 2009: Most Wanted (17. červenec 2009)
  • 2009: Best Of

Singly

  • 2000: "Supersonic Speed" (02. října 2000)
  • 2001: "Like A Flower" (12. března 2001)
  • 2001: "One Million Times (jen promo)
  • 2002: "Goodbye" (04. března 2002)
  • 2002: "Not That Kind Of Girl" (17. června 2002)
  • 2002: "Cry For More" (14. října 2002), (video nebylo natočeno)
  • 2003: "Big Boy" (07. července 2003)
  • 2003: "Everyday's A Weekend" (15. září 2003)
  • 2004: "Slow Day (05. ledna 2004)
  • 2005: "Big Big Trouble" (15. srpna 2005)
  • 2005: "I Am" (28. října 2005)
  • 2006: "Blood Cell Traffic Jam" (jen promo)
  • 2006: "Wanna Be Your Girl" (13. října 2006)
  • 2006: "The Ordinary Song" (24. listopadu 2006)
  • 2008: "Peaches"
  • 2008: "Still Love You"

    DVD

  • 2003: The Weight of the Circumstances (06. října 2003)
  • 2004: 10 - live and alive (05. července 2004)